bile aku marah

ape situasi korang bile sedang marah @ 'bad mood'

pukul orang sekeliling anda?
jerit bagai orang pekak?
tumbuk cermin sampai retak seribu?
lari rumah?
tumbuk kawan?
belasah orang?
smackdown orang?
tarik rambut orang?
berenang 1 dunia?
upah gangster balas dendam?

ape erk riaksi anda??

okiess ni pulak reaksi aku time aku tengah marah!!

bile aku marah aku
makan sampai kenyang

bile aku  marah aku suka
tido dari pagi sampai malam (2pn law x kje la)

bile aku marah aku akan
terperap dalam bilik sampai aku bosan

bile aku marah aku 
tak akan reply SMS sape2 pun

bile aku marah aku
tak akan jawab call (tak kire la urgen ke x)

bile aku marah aku
suke dok sorang-sorang

bile aku marah aku
tak suke orang bercakap (membebel)

bile aku marah aku
tak akan layan sape2 buat lawak

bile aku marah
jangan cuba buat lawak bodoh tak masok akal

bile aku marah
jangan harap aku nak layan sesape
(ni sekarang punya situasi)




(dulu punya situasi)
'Kata bekas "boypren" aku'

bile aku marah
jangan mimpi la nak pujuk aku (tak makan saman)

bile aku marah
aku akan simpan (selalunya lepas je terus bile tak puas ati)


bile aku marah aku
lepas je bende yang x puas ati padahal bende kecik


bile aku marah
kena bawak aku ke sana ke sini bile aku dh naik gila (gile ke aku ni?)


bile aku marah aku
suka mengatal dengan 'JANTAN' lain (berkawan)


bile aku marah
orang lain punye pasal dia (xbf) gak yang kene


teruknye aku!!!!wahahahaha!!!




kata kawan aku pulak!!

bile aku marah aku 
suka keluar rumah


bile aku marah aku
suka balik rumah lambat sampai pagi


bile aku marah aku 
akan bawak kereta laju2


bile aku marah aku
akan 'menagis' (jika perlu)




dan paling ketara die kate


bile aku marah 
aku "merajok"


kwang..kwang..kwang!!

2 comments:

Anonymous said...

Fuyoh dashat nasib baik aku takde hati untuk kau jajaja

Mizs Opet said...

aku pun tak kesah law ko tak suke aku.hak kebebasan manusia utk menyukai org.